avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ajutor ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ajutor ONG

Pentru o asociate infiintata in 2009, fara activitate, depun bilantul pe 0? Din martie a.c. am inceput sa am incasari (donatii). Ce declaratii trebuiesc depuse? Precizez ca asociatia nu are angajati. Va multumesc pentru suport!
Cel mai recent răspuns: adry. , utilizator 21:19, 20 Aprilie 2010
da, poate depune bilantul ), cu nota explicativa a cenzorilor
conform legii contab ar trebui sa depun o decl din care sa reiasa ca nu am avut activitate economica si nu bilant pe 0. Deci am o mare nelamurire in aceasta privinta. Tot la admin financ de sector se va depune? Multumesc pt suport!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar fiscal ong anighe anighe Reprezint o asociatie Ong recent infiintata (sentinta dec 2008 si inreg fiscala in ian 2009 ) , in scopul sustinerii tratamentelor de recuperare pentru copii ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate care a platit impozit forfetar iuliana25 iuliana25 Buna ziua! Am o firma care de la infiintare si pana azi nu a avut activitate. Fiindca am suspendat-o abia in iulie 2009 am fost nevoita sa platesc impozit ... (vezi toată discuția)
Forma de proprietate pentru o asociatie non profit Iulia_A_68 Iulia_A_68 Buna dimineata!Am de depus un bilant pentru o asociatie non profit.Asociatia are 14 membri fondatori,nu are activitate economica,nu are salariati si e in ... (vezi toată discuția)