avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... colaborare in domenii diferite, cu firme diferite - ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

colaborare in domenii diferite, cu firme diferite - care este procedura?

Buna ziua!
Am si eu o mica nelamurire la care sper sa ma luminati, eu daca imi fac PFA pot incheia doua contracte de colaborare cu doua firme diferite pe domenii diferite?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mihai15mai , utilizator 14:36, 21 Aprilie 2010
Ca sa treci mai multe coduri CAEN ar costa suplimentar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala sau pfa allexia007 allexia007 Buna ziua, Asi dori sa constitui o societate comerciala sau un PFA avand ca obiect de activitate consultanta; exista vreun cod caen potrivit pentru care la ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate de curierat Mario B Mario B Bună-ziua! Dețin PFA cu activitate principala caen 4941 transport rutier de marfă, și mi s-a propus o colaborare ca subcontractor cu o firma de curierat. ... (vezi toată discuția)
Modalitatea legala de colaborare si plata in sistem mlm hunedoreanul hunedoreanul Buna ziua tuturor, Doresc sa aflu care este modalitatea legala de colaborare si plata a uni colaborator in sistem MLM. Unele companii care au un astfel de ... (vezi toată discuția)