avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala sau PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala sau PFA

Buna ziua,
Asi dori sa constitui o societate comerciala sau un PFA avand ca obiect de activitate consultanta; exista vreun cod caen potrivit pentru care la ORC sa nu mi se ceara o diploma speciala in vederea oferirii de consultanta; mentionez ca imi trebuie ca sa pot colabora in acelasi timp cu o societate de colectare debite si cu o societate de creditare.....multumesc
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 12:00, 25 Aprilie 2014
Pentru PFA trebuie e logic deoarece esti autorizat sa faci ceva...... in urma unei calificari, iar ca SRL poti avea orice activitate conform codurilor CAEN din statut si autorizate putand angaja persoane care sa fie calificate sau diverse colaborari asocieri.


Mult succes
Pentru PFA trebuie dovedita calitatea de PFA(prin diploma, certificari, atestate, samd). Legea PFA este 44/2008. In ce priveste SRL-ul, aici nu sunt restrictii si nici conditii de a desfasura activitati, chiar si in lipsa documentelor doveditoare ale pregatirii. Succes!
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
Av. Alina VEZUREANU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - alegere cod caen pe calificare diferita. Virgil.P Virgil.P Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA pe domeniile caen 721 - Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul (hardware), exclusiv consultanta si ... (vezi toată discuția)
Activitati - persoana fizica autorizata mihpred mihpred aici am aflat mai multe detalii despre statutul de persoana autorizata, insa ma intereseaza si activitatile pe care le pot autoriza ... spre exemplu: it, ... (vezi toată discuția)
Limitari la caen pt pfa v_florina v_florina Buna ziua, Am 2 intrebari: 1. Exista limitari pentru codurile CAEN la PFA? Daca da, unde se poate gasi aceasta lista? 2. Care este numarul maxim de ... (vezi toată discuția)