avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general club sportiv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

club sportiv

Buna ziua! stie cineva ce declaratii se depun pt un club sportiv, non-profit? declatia 101?
declaratii depuse
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
veroniquero, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cosmin Antohe , Contabil 12:50, 21 Aprilie 2010
Daca nu ma insel, dv. tineti evidenta contabila in partida sipla. Prin urmare aveti un Registru de Incasari si Plati care trebuie completat.

La inceputul fiecarui an precum si in termen de 15 zile de la pornirea activitatii trebuie depusa declaratia estimativa pentru anul in curs.

Pana in mai se depune declaratia cu veniturile realizare pentru anul anterior

ETC

Daca aveti partida dubla, apelati la un contabil care va verifica exact ce obligatii aveti.

Puteti sa-mi trimiteti codul dv. fiscal fie ca raspuns la aceasta postare fie ca mesaj privat si va voi raspunde exact ce obligatii figurati ca fiind inregistrat la Finante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia parintilor infiintata conform og 26/2000 monicaion monicaion Parintii elevilor unei clase au infiintat o asociatie neguvernamentala in scopul imbunatatirii calitatii actului educational, deci fara a desfasura vreo ... (vezi toată discuția)
Asociatie de protectie a animalelor dumitru elena dumitru elena Buna seara, Ma intereseaza f tare, daca ma puteti indruma, pt o asociatie de protectia animalelor infintata anul trecut, ce am de depus pe anul acesta si cum ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii trebuie depuse de o asociatie sportiva G.V. G.V. Buna, avem o Asociatie sportiva infiintata in anul 2013. Intrebarea mea este ca ce declaratii trebuiesc depuse, si pana la ce data? Cum fac contabilitatea, ce ... (vezi toată discuția)