avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Batut pe strada
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Batut pe strada

Deci azi mergeam pe strada si am fost luat la bataie, din motive nejustificate ce as putea sa fac ?
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
lucianbanescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 00:26, 21 Aprilie 2010
sa formulati o plangere la prim procurorului parchetului de pe langa judecatoria de care apartineti pentru vatamare corporala, eventual sa aveti si un certificat medico legal si niste martori nu ar strica
Mergeti si faceti o plangere la politie.
Prezentati-va si la Institutul de medicina legala sau cabinet IML pt obtinerea unui certificat medico-legal.
pai martori am 5,la medic ma duc maine si ce se v-a intampla cu ei? Scuze dar sunt ametit rau
Va sugerez sa mergeti la medic si acum daca starea dumneavoastra este alterata.
Din ce relatati aveti un hematom la nivelul capului - cu asa ceva nu e de glumit si nici de stat. Daca sunt si tulburari de memorie cu atat mai rau, nu mai amanati, eventual chemati ambulanta.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2010
ContSters98240, utilizator
mihaelafree a scris:

Va sugerez sa mergeti la medic si acum daca starea dumneavoastra este alterata.

Exact. Mergeti acum la urgenta. Mentionati ca e vorba despre o agresiune.

Alte discuții în legătură

Agresiune bobar bobar Buna, sambata seara a suferit o agresiune intr-un club. ce masuri legale poate lua? Mi-a spus ca nu stie cine la agresat. in acea seara a chemat si politia ... (vezi toată discuția)
Bataie si amenintare cu arma alba sub camerele de luat vederi Cristy_87 Cristy_87 Buna ziua, Noaptea trecuta in jurul orei 4 la intrarea mea(o singura persoana) intr-o benzinarie salutand 6 indivizi cunoscuti, unul dintre ei ma agresat ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si verbala pey pey Am fost agresata fizic il cunosc pe agresor dar nu am nici un martor ce pot sa fac =D> (vezi toată discuția)