avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa de marcat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa de marcat ...

Buna ziua! Vreau sa-mi cumpar o casa de marcat din Bucuresti(unde este mult mai ieftina...). Intrebarea este daca o pot fiscaliza in alt judet ,adica in Sibiu,si daca pot face eu dosarul ptr fiscalizare sau trebuie neaparat sa mearga un reprezentant de la o firma care se ocupa cu casele de marcat...?
Va multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: Cezar66 , utilizator 09:58, 25 Aprilie 2010
Buna ziua
Sunt din Oradea si sunt curios cat costa acum o casa de marcat in Bucuresti sau Sibiu. Aici cea mai ieftina e in jur de 750-800 RON.
Da, cam atat e si pe aici,dar am gasit la Brasov cu 420 lei si la Constanta 370 lei...
asa ca este o varianta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile case de marcat taxi! Catavalcea Catavalcea Buna seara !Am și eu o întrebare ,vreau sa fiu sigur ,nu vreau sa fac vreo greșeală .Am înțeles că trebuie schimbata casa de marcat și pentru taxi ,am ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat si autorizatie de la primarie timtim timtim buna ziua, am o firma in sibiu si un salon de remodelare deschis. doresc sa fac o revista cu distribuire gratuita iar redactia este chiar sediul social, am ... (vezi toată discuția)
Mutare punct de lucru donkenzo donkenzo buna ziua numele meu este ticu ionut sunt din slatina jud. olt sunt recunoscator daca imi puteti oferii cateva informatii in legatura cu schimbarea punctului ... (vezi toată discuția)