avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... alt dosar?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

alt dosar?

dupa ce ne-am judecat toti fratii acum urmeaza partajul si as vrea sa stiu daca trebuie alt dosar sau se merge inainte cu actualul.?trebuie sa achit alt onorariu pt.avocat sau trebuie sa ma apere in continuare?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:01, 21 Aprilie 2010
fiti mai explicit...
Precizati care a fost obiectul litigiului avut in instanta si care este stadiul procesual actual .
ne-am judecat pentru nulitatea absoluta pt. ca o cumnata isi facuse med abuziv acte false , iar acum judecata sa incheiat si am revenit din nou 5 mostenitori ai parintilor nostri. Insa acum urmeaza partajul si avocatul spune ca trebue alti bani si alt dosar.
Cum este corect?
eu cred ca avocatul trebuie sa ma sustina pana la final
Practic prima actiune a fost aceea de nulitate a actelor facute de cumnata iar daca in acea actiune nu s-a cerut in subordine si partajul, judecatorul nu putea dispune cu privire la acesta. In consecinta, ori faceti un partaj amiabil la un notar (atentie la taxe - sunt destul de mari) ori faceti un partaj in instanta cu plata taxelor de timbru la valoare plus avocatul (cred ca iesiti mai ieftin la tribunal).

Alte discuții în legătură

Partaj elizabeta elizabeta am deschis actiune pt. nulitatea am deschis actiune pt. ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari puican roger puican roger asociatia de locatari ma dat in judecata pentru neplata intrecineri .am platito.asociatia si retras dosarul din instanta.iar eu acum sunt pus sa platesc ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru bluerain bluerain In cazul unui proces de partaj, daca partile se inteleg in fata instantei pentru plata unei sulte, mai este nevoie sa fie achitata taxa de timbru de 3% daca ... (vezi toată discuția)