avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

am deschis actiune pt. nulitatea

am deschis actiune pt. nulitate absoluta urmata de partaj.,as dori sa stiu daca partajul se include in acelas onorariu de avocat sau trebuie alta taxa/?

Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:25, 14 Aprilie 2010
va rog sa ma scuzati pt. gresala facuta , dar este pt. prima oara cind va scriu si nu prea ma pricep
inca o data va rog sa imi spuneti daca trebuie sa dau alti bani la avocat pt.partaj sau este obligat sa ma apere pina la final?
fiecare actiune are costul ei
daca este vorba despre o singura actiune cu doua capete de cerere, onorariul avocatului va fi unul singur.
ca regula generala insa fiecare avocat are propriile onorarii si-si alege modalitatea de incasare a acestuia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alt dosar? yvecoi yvecoi dupa ce ne-am judecat toti fratii acum urmeaza partajul si as vrea sa stiu daca trebuie alt dosar sau se merge inainte cu actualul.?trebuie sa achit alt ... (vezi toată discuția)
Avocat care nu se respecta contractul cu clientul monatedys monatedys fiul meu a avut pe rol un proces -o contestatie la executare -inaintata spre judecare de catre debitor pentru motivul ca executorul nu a solicitat ... (vezi toată discuția)
Proceduri de divorț tutela si partaj DianaPascu DianaPascu Buna ziua , am 2 copii minori și ieri am fost la un avocat pt procedura de divorț ! Se poate într-un singur proces tutela copiilor, partajul si pensia ... (vezi toată discuția)