avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamatii nefondate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamatii nefondate

Buna,

Problema familiei mele este constituita din vecinii de sub noi, care de aproximativ 3 ani, ne fac in mod constant reclamatii la politie, atat prin chemare la sediu cat si prin apel telefonic pentru deranjarea linistii publice - nu este vorba de muzica, petreceri, certuri etc, ci despre cei doi copii de 5 si 7 ani care se joaca ( precizez ca sunt acasa dimineata - se pregatesc repede de gradinita- si seara marti si joi, ca in rest au antrenamente si vin, fac dus, mananca si somnic, iar in Week-end de cele mai multe ori suntem plecati). Politistii au venit, au constatat si si-au cerut scuze ca ne-au deranjat si au plecat de fiecare data.
Noi am raspuns civilizat la fiecare dintre reclamatii, politia a verificat si nu a putut lua nici un fel de masura impotriva noastra.
Ce putem face noi in aceasta situatie pentru a-i face sa se opreasca din reclamatii nefondate.
Bine, pot enumera ca ei fac petreceri, 6 luni ne-au lasat un radio in baie intre posturi, au venit la usa noastra cu scandal si injurii, ne-au acostat in scara blocului sau pe strada in acelasi mod, mai nou la fiecare miscare, deschidere de usa, ne bate cu ciocanul in teava de la incalzire, etc... insa noi nu am depus reclamatii( nu ne place, nu ne sta in fire si incercam sa-i ignoram in mod permanent).
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2010
Musett, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 11:58, 21 Aprilie 2010
plangere pentru reclamatii nefondate.. asta puteti face impotriva vecinilor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii de dedesubt sunt exagerat de sensibili în privința zgomotelor. aș vrea să știu ce pot face, sunt pur și simplu hărțuit de ei AdrianAZ995 AdrianAZ995 Salutare! De ani de zile de cand s-au mutat sub mine, vecinii mei nu au facut decat sa se ia de mine pentru galagie. Eu de fel sunt o persoana linistita, nu ... (vezi toată discuția)
Probleme liniște publica-muzica data tare iulia_i iulia_i Bună ziua. Locuiesc intr-un sat de lângă București unde aproape în fiecare week-end, în sezonul cald, se dau petreceri în aer liber (acasă la ... (vezi toată discuția)
Rog sfaturi - spatiul locativ bloc Marta0000 Marta0000 Bună Sunt deja epuizat de tot feluri de tertipuri încercate şi am nevoie urgent de un sfat pentru a actiona intr-o formă legală. Locuiesc de cateva ... (vezi toată discuția)