avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Probleme liniște publica-muzica data tare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Probleme liniște publica-muzica data tare

Bună ziua. Locuiesc intr-un sat de lângă București unde aproape în fiecare week-end, în sezonul cald, se dau petreceri în aer liber (acasă la proprietari) cu muzica data foarte tare (manele), bas la maxim etc. Nu putem sa ne odihnim intrucat muzica se aude de la amiaza pana a doua zi dimineata si incepe din nou la amiaza. Suntem printre putinii care fac reclamatii. Ceilalti suporta in tacere si nu iau niciun fel de atitudine desi sunt si ei deranjati. Politia se deplasează la fata locului și da doar avertismente verbale pe motiv ca autorii nu au bani și ca oricum nu vor plăti amenzile. In plus ne mai si spun ca ei sunt intelegatori cu cei care au evenimente si ca asa e normal. Am făcut mai multe sesizări la IPJ pentru a afla ce masuri s-au luat urmare a reclamatiilor noastre (așa am aflat ca nu se dau amenzi) si am făcut și reclamații ofițerilor de politie care ne-au declarat ca refuza sa dea amenzi și ca de fapt problema e la noi și nu la cei care dau muzica tare. Toate fără niciun rezultat. Petrecerile continua nestingherite. Problema pe care o văd eu este ca oamenii nu primesc amenzi și astfel nu sunt afectați în niciun fel. Avertismentul este egal cu zero. În marea lor majoritate ei sunt asistați social, susținuți din bugetul la care noi, cei afectati de muzica lor, contribuim. Existenta unor amenzi pe numele lor le-ar impiedica accesul de ajutor social si poate atunci s-ar potoli cu petrecerile. Polițiștii se ascund după lege și ne spun ca ei decid dacă dau sau nu amenzi. Prin nesplicarea amenzilor, care ar avea sigur un impact asupra autorilor, politia practic fraternizeaza cu cei care tulbura linistea. Va rog mult sa mă sfătuiți ce alte demersuri pot face pe cale legala pentru a ameliora situația.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:42, 6 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In conditiile in care parangheliile cu muzica ,mancare si restul,presupune ca petrecaretii au fonduri pentru mancare si pentru curent aferent aparatura electronica pentru muzica,motivul lipsei banilor invocat de catre politisti nu se sustine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa aflu o persoana reclamanta ommatol ommatol Salut,... Astazi in jurul orei 10:30 am fost intampinat de catre un echipaj de politie prezentandu-mi situatia prin care eu impreuna cu niste prieteni am ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! locuiesc intr un oraș mic din jud. iași. ... MihaitaS12345 MihaitaS12345 Bună dimineața! Locuiesc Intr un oraș mic din jud. Iași. Toate bune și frumoase, cu excepția faptului că pe strada mea pe lângă oameni liniștiți ... (vezi toată discuția)
Bazele de date ale politiei si disparitii de dovezi Dana Marin Dana Marin Am un dosar penal pentru tulburare de folosinta a locuintei si un politist a cercetat baza lor de date in cautarea avertismentelor si proceselor verbale de ... (vezi toată discuția)