ommatol a scris:
Eu am impresia ca voi chiar nu înțelegeți ori răspundeți sa va aflați in treaba!!!
Eu cred că dvs. nu înțelegeți că și în România legile trebuie respectate la fel ca în orice alt stat UE. Și în Italia sunt norme de respectare a liniștii publice, iar acolo cu siguranță nu v-ați fi gândit să trageți la răspundere persoana care a reclamat. Dacă ați făcut-o acolo :) Puțin probabil, în opinia mea, pe dincolo suntem mult mai atenți la cum respectăm legile scrise sau nescrise ale comunităților.
Legea 61/1991 interzice aceste lucruri pe tot parcursul zilei, nu doar în orele de liniște despre care știți dvs.:
Art. 2
25) tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă în general, pe tot parcursul zilei
27) organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe sau cu caracter social, în mediul urban;
Dacă nivelul decibelilor ar fi fost unul normal, destinat doar urechilor celor de pe proprietatea dvs., poliția nu avea cum să vă strice petrecerea.
Nu contest că ați putea avea vreun vecin reclamagiu, dar dacă face reclamații nefondate nu aveți de ce să vă temeți.
Și ca să răspund la întrebarea din titlu: în mod normal, n-ar trebui să aflați cine v-a reclamat.