avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia pt crestera copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia pt crestera copilului

buna ziua! sunt derutata poate ma puteti lamuri daca beneficiez sau nu de indemnizatia pt cresterea copilului, sunt insarcina in luna 6,trebuie sa nasc in august insa am carte de munca doar din luna ianuarie a acestiu an, dar din iunie 2009 am contract de agent de asigurari pe baza caruia am platit impozit pe venit daca acest contract se ia in considerare ar insemna ca o sa primesc indemnizatia dar contabila firmei la care lucrez spune ca nu se ia in calcul acest contract desi legea spune ca trebuie sa ai un venit impozitabil anterior nasterii timp de 12 luni venit care poate fi realizat si din activiatti libere deci nu stiu ce sa cred.si daca nu se ia acest contract in calcul pot plati la asigurarile sociale din urma si daca da la care din ele.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:01, 21 Aprilie 2010
1. Orice venit profesional supus impozitarii se ia in calcul.
2. Cand veti completa adeverinta cu veniturile pe cele 12 luni anterioare nasterii veti atasa si o adeverinta de la Fisc cu privire la veniturile dvs. in urma contractului de agent de asigurari in perioada respectiva.
Toate veniturile profesionale impozabile se iau in calcul. La dosar veti depune adeverinta de venit de la firma si dovada veniturilor din 2009, de la Administratia finantelor publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile acordare indemnizatie crestere copil alinaiordache alinaiordache buna,numele meu este Alina,am 24 de ani si am si eu mare nevoie de ajutor : in momentul acesta nu lucrez si nu beneficiez nici de ajutorul de somaj.atat eu cat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului la pfa Casian Simisnean Casian Simisnean Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Sotia mea este insarcinata, si urmeaza sa nasca in luna septembrie. Eu lucrez ca PFA din luna mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! indemnizatie crestere copil; inregistrare gresita sediu pfa... danutza2k7 danutza2k7 am si eu o problema la care as dori daca se poate sa-mi raspunda cineva.anul trecut in ianuarie mi-am infiintat un pfa si am incheiat un contract un contract ... (vezi toată discuția)