am si eu o mare nelamurire!las platA intretinerii s-a adaugat luna aceasta o penalitate de 1100 lei adunata din 2006-2009.eu in 2008 am reusit sa revin cu plata intretinerii la zii.iar acum ma trezesc la intretinere cu o penalitate de acum 3 ani.este posibil asa ceva?chiar va rog sa ma lamuriti si pe mine,ca administratorea a inceput sa rada cand am intrebat-o dak e de platit,iar pe un ton ironic mi-a raspuns ca da....si sunt foarte nemultumita can u mi-a zis cand mi-am platit toate datoriile ca am de platit si penalitati.v-a rog lamuriti-ma si pe mine!!va multumesc:D
daca sunt de acum trei ani si pana acum nu au aparut pe lista de intretinere, la revedere.. in plus puteti ataca respectiva lista in termen d e 10 zile de la afisare
si cum sa fac asta?invatati-ma si pe mine caci chiar nu am nici o idee!eu stiu de la bunica mea de la asociatie ca penalitatile se adauga la intretinere nu afisate ca la noi ,din 2006-2009.v-a multumesc
contestarea intretinerii se face mai intii la asociatie (si se face catre comitetul executiv, reprezentat prin presedinte), in cele 10 zile de la afisarea tabelului, nu in instanta .... domnule avocat !!!
le confundati contestarea deciziilor adunarii generale si/sau ale comitetului executiv, care se fac intr-adevar in instanta ;)
dvs ar trebui sa stiti cel mai bine ca un viciu de procedura poate sa va duca de ripa toata munca depusa :)
In ce conditii s-au calculat tocmai acum aceste penalizari? Cine a hotarat si cum?
In mod normal acestea se afiseaza lunar pe liste, aferente restantelor din fiecare luna. S-a schimbat comitetul executiv, presedintele, administratorul.....intre timp?