avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalitati intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalitati intretinere

am si eu o mare nelamurire!las platA intretinerii s-a adaugat luna aceasta o penalitate de 1100 lei adunata din 2006-2009.eu in 2008 am reusit sa revin cu plata intretinerii la zii.iar acum ma trezesc la intretinere cu o penalitate de acum 3 ani.este posibil asa ceva?chiar va rog sa ma lamuriti si pe mine,ca administratorea a inceput sa rada cand am intrebat-o dak e de platit,iar pe un ton ironic mi-a raspuns ca da....si sunt foarte nemultumita can u mi-a zis cand mi-am platit toate datoriile ca am de platit si penalitati.v-a rog lamuriti-ma si pe mine!!va multumesc:D
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:38, 22 Aprilie 2010
daca sunt de acum trei ani si pana acum nu au aparut pe lista de intretinere, la revedere.. in plus puteti ataca respectiva lista in termen d e 10 zile de la afisare
si cum sa fac asta?invatati-ma si pe mine caci chiar nu am nici o idee!eu stiu de la bunica mea de la asociatie ca penalitatile se adauga la intretinere nu afisate ca la noi ,din 2006-2009.v-a multumesc
faceti o actiune in instanta prin care contestati lista de intretinere.. aveti grija sa va incadrati in cele 10 zile de la afisare
contestarea intretinerii se face mai intii la asociatie (si se face catre comitetul executiv, reprezentat prin presedinte), in cele 10 zile de la afisarea tabelului, nu in instanta .... domnule avocat !!!
le confundati contestarea deciziilor adunarii generale si/sau ale comitetului executiv, care se fac intr-adevar in instanta ;)
dvs ar trebui sa stiti cel mai bine ca un viciu de procedura poate sa va duca de ripa toata munca depusa :)
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2010
ContSters62736, utilizator
@elena_smen

In ce conditii s-au calculat tocmai acum aceste penalizari? Cine a hotarat si cum?
In mod normal acestea se afiseaza lunar pe liste, aferente restantelor din fiecare luna. S-a schimbat comitetul executiv, presedintele, administratorul.....intre timp?

Alte discuții în legătură

Cine hotaraste prcentul de penalizari la asociatiile de proprietari : comitetul executiv sau adunarea generala? ludwuk20 ludwuk20 Puteti sa ma lamuriti si pe mine cine stabileste procentul penalizarilor : Adunarea Generala sau Comitetul Executiv si daca o asemenea hotarare a Adunarii ... (vezi toată discuția)
Taxa reparatii subsol adaugata la cheltuieli de intretinere emiks emiks Buna ziua, Recent s-a schimbat comitetul scarii. S-au hotarat sa repare subsolul desi a mai fost reparat de cateva ori inainte. Pentru ca nu am avut ... (vezi toată discuția)
Penalitai neafisate din 2006 platite retroactiv cu legea 230/2007 astazi noiembrie 2009 giginovac giginovac As vrea sa stiu daca este normal ca in conditiile in care am 0 Ron restanta la intretinere sa constat ca am acumulat penalitati in cuantum de 157 RON din 2006 ... (vezi toată discuția)