avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cand STATUL te impiedica sa fii bun contribuabil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cand STATUL te impiedica sa fii bun contribuabil

Buna ziua

Detin un imobil format din teren si casa in cota indiviza cu familia unchiului meu. In fiecare an imi platesc impozitele iar unchiul meu nu. In anul urmator cand vreau sa-mi platesc cota de impozit, administratia fiscala imi impune sa platesc ramasita de anul trecut + penalitati desi acestea nu-mi apartin.


In prezent sunt in proces cu unchiul pentru dezmembrarea imobilului dar acesta se intinde pe ani de zile in timp ce finantele isi cer dreptul anual.Am facut adrese catre administratia fiscala prin care solicitam sa gaseasca o metoda astfel incat sa tina cont ca eu mi-am platit datoria. Ei imi raspund ca pana nu se dezmembreaza imobilul nu ma pot ajuta si se prevaleaza de legea nr 571/2003 art 249 alin 4.

Va rog sa-mi dati o solutie pentru a rezolva aceasta situatie extrem de neplacuta.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihdanbv , utilizator 08:09, 23 Aprilie 2010
platiti dvs si va intoarceti impotriva unchiului si pentru plata impozitului

Ce lege pot invoca in chemarea de judecata ?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua dețin în coproprietate 50/50 cu unchiul meu un imobil ... Georgeta T Georgeta T Bună ziua dețin în coproprietate 50/50 cu unchiul meu un imobil duplex cu teren aferent acestui imobil. După 10 ani de la construcția casei nu am făcut ... (vezi toată discuția)
Diferență dintre partaj și dezmembrare VelvetVamp01 VelvetVamp01 Puteți să îmi spuneți, vă rog, care este diferența dintre partaj și dezmembrare? Rog răspuns urgent! (vezi toată discuția)
Modificare abuziva rol fiscal expertcontabilpc expertcontabilpc Buna seara, Intrebarea mea consta in: este legal ca inspectorul de la taxe si impozite sa modifice rolul fiscal doar pentru ca unchiul meu a avut aceasta ... (vezi toată discuția)