avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporul de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporul de vechime

Cum se calculeaza sporul de vechime?
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 10:11, 1 Martie 2007
Mai nou(de fapt de ceva ani e moda asta) firmele acorda sporuri de fidelitate pt anii lucrati efectiv la acea firma, si nu acorda sporuri de vechime pt anii cumulati la mai multe firme. Totul legal.
De fapt.... vroiam sa sar la gatu' lu' Romy:"> da'..... ma calmai...
Ufff... si ce avant imi luasem...#-o
Nicule daca ai vreun of pe mine dai drumu;)
Dar conform legislatiei in vigoare, inclusiv ultimului CCM UN sporul de vechime nu e obligatoriu:">
Sporul de fidelitate e cu totul alt ceva, dar nici asta nu e obligatoriu, decat in conditiile CCM;)
Nicule daca ai vreun of pe mine dai drumu;)
Dar conform legislatiei in vigoare, inclusiv ultimului CCM UN sporul de vechime nu e obligatoriu:">
Sporul de fidelitate e cu totul alt ceva, dar nici asta nu e obligatoriu, decat in conditiile CCM;)
N-am nimic batrane cu tine.... da' am avut azi o discutie in contradictoriu cu neste ingineri pe salariul fucntionarilor publici si eram setat pe asta#-o
Da, asa e cum spui; sunt obligatorii doar sporurile introduse in contract:)

Alte discuții în legătură

Contractul de munca. allessandra allessandra Ma macina o problema destul de jenanta pentru mine, ce sunt o angajata cu vechime de 14 ani, la acelasi loc de munca.Conform contractului colectiv de munca ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime corapeptea corapeptea :wave:Buna ziua, Aduc in discutie o problema care inca imi este neclara - sporul pentru vechime. Acesta se acorda pentru vechimea in munca si este ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime trebuie acordat conform legii BG BG Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca sporul de vechime trebuie acordat obligatoriu conform legii! Care este actul nomativ care stipuleaza acest lucru si ... (vezi toată discuția)