avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este sau nu violare de domiciliu?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este sau nu violare de domiciliu?!

Buna ziua.In imobilul unde locuiesc impreuna cu bunica mea de 34 ani,a patruns in nenumarate randuri fiica acesteia care a abandonato pe bunica timp de 30 ani nemaivazitando in acest timp.Bunica mi-a dat dreptul ei asupra casei mie printr-un act de partaj .Am deschis proces pt intabularea casei si gradinii deoarece este propietate exrratabulara iar bunicu este decedat,cerand ca sa devin unic propietar si sa o despagubesc pe aceasta fiica a bunicii care a mostenit dupa bunicul meu 3/8 din casa conf certif.mostenitor.Procesul este inca in derulare pt ca fiica bunicii nu este de acord ca eu sa devin propietar desi detin majoritatea cotelor,pt intreaga parte imi liseste doar cota 3/8 care o detine aceasta matusa.Aceasta a patruns in casa fara sa ii eschida nimeni usa si a inceput sa faca scandal.Am facut reclamatie la politie in repetate randuri dar degeaba,aceasta continua sa ma deranjeze pe mine aducandu-mi injurii la adresa mea ,Am spus organelor politiei ca aceasta intra in casa fara incuviintarea mea si refuza sa iasa dar i-a facut doar o mustrare verbala.Potrivit art 192 codul penal eu crd ca este violare de domiciliu.,AM SPUS ACEST LUCRU SI POLITISTILR DAR DEGEABA.Am invocat art 320 dar tot degeaba.Aceasta persoana continua sub pretextul ca vine acum dupa 30 sa isi viziteze mama bolnava la pat,sa imi faca scandal,sa imi aduca injurii mie si sotului meu si sa imi sperie copilul de 5 luni.Cum pot sa ma protejez??Cum pot sa imi protejez locuinta atata timp cat politai nu ii face nimic???La proces a adus chiar ea un martor si a zis ca a sarit poarta si a patruns in gradina fara voia mea.???????????
Cel mai recent răspuns: ContSters141803 , utilizator 23:02, 6 Mai 2010
nu este vorba de o violare de domiciliu atat timp cat matusa este coproprietara a imobilului.
cat dansa detine inca in acte o anumita cota, dansa are drept sa vina.
cand se va termina partajul si se stabileste ca are de primit o anumita suma, va intabulati intreaga casa pe numele dvs si atunci puteti sa nu-i mai permiteti accesul
scuze,dar eu cum ma protejez ???cum imi protejez familia si copilul de scandalurile doamnei?????trebuie sa imi distruga mie nervii cat vrea ??????????????
pana nu se termina procesul chiar nu aveti cei face.. luati va un caine:D
ori va luati un caine, ori nu-i mai permiteti accesul, n-o mai asteptati cu poarta deschisa pana intra in casa si lasati-o sa urle la poarta cat o vrea.
daca dansa cheama politia, aceasta nu va poate obliga s-o primiti in casa. va trebui daca-si permite, sa va dea in judecata. pana instanta da o solutie ,dureaza ( ca asa e la noi.. orice e de durata), pana atunci poate se termina si procesul de partaj pe care-l aveti pe rol si gata

Alte discuții în legătură

Insulte,injurii aduse in propia casa si intare in curte in lipsa noastra ContSters141803 ContSters141803 Buna.In casa mea s-a prezentat o matusa,fiica bunicii mele care se afla in ingrijirea mea.Pe motiv ca a venit sa o vada pe mama ei ,desi nici nu a intrat in ... (vezi toată discuția)
Hartuire ,amenintare,injurii ulc ulc Mama mea ,vaduva, locuieste in casa construita de tatal meu pe terenul bunicilor din partea mamei; bunicul este decedat si nu este dezbatuta succesiunea. De ... (vezi toată discuția)
Lncalcare proprietate akeem akeem Buna ziua, Cu un an in urma am mostenit o proprietate (casa + gradina) in alta localitate decat adresa de domiciliu. Acea casa sa gaseste pe un drum ... (vezi toată discuția)