Buna ziua,la actualizarea unei sume de bani provenite din vanzarea unui imobil expertul contabil a actualizat aceasta suma cu "indicele mediu de inflatie".
Avand in vedere ca institutul national de statistica publica indici de inflatie diferiti (pentru marfuri alimentare, nealimentare si servicii ) este corecta actualizarea cu indicele mediu sau cu indicele de inflatie pentru marfuri nealimentare?
Cum este corect?
Multumesc!
In afara indicilor de inflatie pe cele trei categorii de produse mentionate de dvs Institutul National de Statistica publica si indicele de inflatie si pe subcategorii. Studiati aceste subcategorii si vedeti unde va incadrati. Acesti indici le gasiti pe site-ul Institutului National de Statistica.
Din raspunsul d-vs eu inteleg ca nu este corect aplicat indicele mediu de inflatie???
Precizez ca este vorba de actualizarea acestei sume din anul 2005 pana in prezent.
Din raspunsul d-vs eu inteleg ca nu este corect aplicat indicele mediu de inflatie???
Precizez ca este vorba de actualizarea acestei sume din anul 2005 pana in prezent.
Multumesc pentru raspuns, m-ati fi putut ajuta mai mult...(nemultumitului i se ia darul...nu?).
P.S.nu am gasit aceste subcategorii,dar am sa insist...