avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... contestatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

contestatie

Mă numesc Matei Eugen, sunt membru CARP Haţeg şi candidez pentru funcţia de preşedinte la alegerile din 22 aprilie 2010. în timpul campaniei electorale, observând că actualul preşedinte Barbu leontin se foloseşte de metode nu tocmai corecte pentru a frauda alegerile încă înainte de a fi anunţate, adică de 2 luni încoace, am sesizat în scris, personal pe dl, Barbu despre neregulile comise, declarate de diverşi membrii prin oraş, şi la-am rugat să nu se expună, să fie corect căci altfel voi sesiza organele competente
urmarea.. dânsul a convocat CD şi m-a exclus cu 2 voturi pentru şi unul împotrivă pe motiv că am ştirbit imaginea Casei.
am făcut contestaţie la AG, anunţându-l în prealabil că mă voi adresa la AG şi că este obligat să treacă pe Ordinea de zi solicitarea mea, urmând ca AG să discute Contestaţia mea.
menţionez că Statutul prevede soluţionarea Contestaţiilor împotriva hotărârilor CD. deci, în plină campanie, ca să scape de un candidat , m-a exclus cu o săptămână înainte de şedinţa AG şi alegeri.
ce să fac ?
mulţumesc.
şedinţa este mâine 22 aprilie 2010
cu stimă.
matei eugen
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:14, 22 Aprilie 2010
Contestati in instanta hotararea CD de excludere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii BMZs BMZs Buna ziua, ce se intampla in cazul unei asociatii cu trei membrii fondatori daca dintre cei trei, doi isi dau simultan demisia din CD, totodata cer si ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie-compatibilitate AsociatiaNr1 AsociatiaNr1 Buna seara. In urma neregurilor constatate aici : http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_147297/Contract-modificat-de-presedinte.html ... (vezi toată discuția)
Preluare ong olga2011 olga2011 Am gasit o asociatie non profit pe care as putea sa o preiau eu cu inca doua colege.nu stim care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgem .Sigur am dori sa ... (vezi toată discuția)