avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor:cadastru gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor:cadastru gresit

Buna voua.
Am o problema legata de un teren extravilan in comuna Selaru jud Dambovita sat Glogoveanu.Am cumparat un loc pe care vreau sa ridic o casa , insa am o vecina care a inceput sa faca scandal ca este locul ei, ( mai are un loc langa acesta) Am chemat primaria sa masoare si sa ne alinieze si cand colo ce aflu? Ca eu am cadastru facut dar nu pe locul pe care am ridicat temelia ci pe bucata de pamant pe care o are vecina.Mentionez ca vecina m-a acuzat ca am acte false ca tot locul este al ei.Acum intrebarea mea este:
Ce fac, stric temelia si ma mut pe locul pe care sunt facute actele sau se poate schimba cadastrul?
Suprafata ambelor locuri este egala.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 22:04, 21 Aprilie 2010
Verificati contractul de vanzare cumparare si cel mai important, intabularea.
Ceva nu e in regula. Notarul trebuia sa faca unele verificari.
sa ne intelegem,lotul cadastrat este al vecinei, iar cel al vanzatorului dvs este lotul vecinei!
greseala ii apratine inginerului topo care nu a respectat actele de proprietate la efectuarea masuratorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata masurata mai mica decat suprafata din cf eluck eluck Buna, In urma cu putin timp am cumparat un teren intravilan de 640mp pentru constructia unei case. In momentul incheierii contractului VC, nu a fost atasata o ... (vezi toată discuția)
Cumparat cota indiviza a primariei liviucepito liviucepito Buna ziua Situatia este urmatoarea, in Constanta: - in 1950 bunicul a cumparat 500 mp de teren de la primarie pe care si-a facut casa; - in 1970 a vandut ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare lumi71 lumi71 Buna ziua Va rog, in masura posibilitatilor, sa ma consiliati in urmatoare problema: Am achizitionat o proprietate la tara compusa din casa+teren. Dreptul de ... (vezi toată discuția)