avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... C.I.M. PE PERIOADA DETERMINATA DE 2 LUNI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

C.I.M. PE PERIOADA DETERMINATA DE 2 LUNI

BUNA SEARA!
As dorii o lamurire.
In data de 18 ianuarie 2010 am fost angajata la o firma cu sediul in Bucuresti si cu punct de lucru in Alba-Iulia.La data interviului mi s-a spus ca mi se va face un C.I.M Pe perioada determinata de 3 luni, apoi dupa expirarea duratei de 3 luni C.I.M.mi se va face pe perioada nedeteriminata.Au trecut 3 luni si a venit ziua (in 18-19) cand a trebuit ca C.I.M SA fie modificat cu perioada nedeterminata..Tin sa precizez ca am primit un act aditional la C.I.M prin care mi se precizeaza ca durata contractului se va prelungi pe perioada determinata de 2 luni:din 18.04.2010 pana in 18.06.2010.
ACUMA: conform art. 80(3) din lg.53/2003 stiu ca un C.I.M nu se poate prelungii de 2 ori consecutiv pe perioada determinata.
-as dorii sa stiu ce va urma:se poate ca dupa incheierea celor 2 luni de prelungire sa fiu concediata(pe diferite motive pe care nu le cunosc) sau poate sa mi se prelungeasca pe perioada nedeterminata C.I.M?????
-mentionez ca atunci cand am fost angajata am fost angajata pt un anumit post(cu studii superioare ) si acum mi s-a mai "inmanat" inca un post(op.calculator)care nu prea are legatura una cu alta(se pare ca sunt in proba sa invat la calc un program de contabilitate).

va multumesc si astept un raspuns clar si daca se poate si cat mai rapid.!!
Cel mai recent răspuns: ANY09 , utilizator 21:51, 21 Aprilie 2010
cim se poate prelungi de cel mult 3 ori in decurs de 24luni. la expirarea perioadei pt care ati fost angajata, contractul de munca inceteaza de drept, fara alta notificare. deci nu veti fi concediata si nu veti primi preaviz.

in ceea ce priveste postul pt care ati fost angajata si noile dvs atributii cred ca ar trebui sa studiati fisa postului, acolo veti gasi raspunsul. totusi cred ca ar fi o prioritate pastrarea locului de munca ... depinde de atributii si responsabilitati
Art. 80. Codul muncii:
(3) Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, dar numai inauntrul termenului prevazut la art. 82 si de cel mult doua ori consecutiv.
(4) Intre aceleasi parti se pot incheia cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata succesiv, dar numai inauntrul termenului prevazut la art. 82.

Art. 82. - (1) Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 24 de luni.

In concluzie, primul contract 3 luni + al doilea contract 2 luni = 5 luni.
Mai poate interveni chiar inca un contract, care sa nu depaseasca 19 luni, total cele trei contracte 24 luni.

multumesc.
pai asta vreau sa fac:sa raman in continuaare cu serviciu chiar daca mi s-au atribuit si alte activitati, e important in ziua de azi sa ai un loc de munca privind rata somajului,
!!
mentionez ca nu exista o fisa a postului asa cum ar trebui sa fie decat verbal..scriptic cu nr COR nu exista..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema incadrare Vioreld Vioreld Buna ziua. Am avut angajat pana la inceputul anului un salariat, pe durata determinata astfel: - contract pe o luna 01.11.2009 - 01.12.2009 - prelungire 1 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata mihaela71 mihaela71 Am o salariata angajata cu contract de munca perioada determinata de la 14.10.2010 pana la 28.02.2010.astazi ar fi ultima zi de munca,insa doresc sa-i ... (vezi toată discuția)
Contract durata determinata mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Am un angajat la care ii expira contractul pe durata determinata de 24 luni. Ca sa nu-l angajez pe durata nedeterminata, pentru ca nu stiu ce se ... (vezi toată discuția)