Societatea la care lucrez are 3 administratori:2 din Spania si 1 din Romania.Administratorul din Romania a cerut ca bilantul sa fie semnat si de ceilalti administratori,le-am trimis bilantul la semnat,mi l-au semnat dar mi l-au trimis intr-un sg exemplar,i=am facut copie xerox pt ca trebuie sa am si eu o copie.Originalul o sa-l depun si eu o sa opresc copia.Este vreo problema?Daca o sa-mi vina oare vreun control este posibil sa zica ceva?
Eu va propun sa cereti si celalalt original al bilantului pentru a avea un original cu stampila de la Registrul Comertului dupa care il puteti xeroxa si legaliza pentru a trimite si celorlalti 2 administratori(ei avand astfel certitudinea ca dvs ati depus bilantul la Registrul Comertului).
Iar dvs pastrati originalul la sediul societatii.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.