avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant

Societatea la care lucrez are 3 administratori:2 din Spania si 1 din Romania.Administratorul din Romania a cerut ca bilantul sa fie semnat si de ceilalti administratori,le-am trimis bilantul la semnat,mi l-au semnat dar mi l-au trimis intr-un sg exemplar,i=am facut copie xerox pt ca trebuie sa am si eu o copie.Originalul o sa-l depun si eu o sa opresc copia.Este vreo problema?Daca o sa-mi vina oare vreun control este posibil sa zica ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters137674 , utilizator 00:00, 22 Aprilie 2010
legalizati la notar copia , asa aveti in fata oricarui organ de control faptul ca aveti in regula actele
Buna seara!

Eu va propun sa cereti si celalalt original al bilantului pentru a avea un original cu stampila de la Registrul Comertului dupa care il puteti xeroxa si legaliza pentru a trimite si celorlalti 2 administratori(ei avand astfel certitudinea ca dvs ati depus bilantul la Registrul Comertului).
Iar dvs pastrati originalul la sediul societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant contabil! pizinnini pizinnini Daca am pierdut bilantul contabil,exista vreo procedura ca cei de la Finante sa mi-l puna la dispozitie pt o ora ca sa-l legalizez la notar ? (vezi toată discuția)
Copie legalizata de pe un inscris din dosar DobraniciVioleta DobraniciVioleta Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea lamurire. Am avut, in urma cu câţiva ani, un proces de fond funciar în cadrul căruia instanţa a dispus efectuarea ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort spania pt inregistrare divort si recunoastere in romania ContSters438599 ContSters438599 Stimat/a domna domn Am trimis in bucuresti la tribunal prin Registrul civil din Navodari dosarul cu sentinta de divort in limba spaniola in original si ... (vezi toată discuția)