avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant contabil!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant contabil!

Daca am pierdut bilantul contabil,exista vreo procedura ca cei de la Finante sa mi-l puna la dispozitie pt o ora ca sa-l legalizez la notar ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:16, 20 August 2011
Nu este posibil.
Mai listati un exemplar, semnati-l si mergeti la Finante. Rugati sa va aplice o stampila si numarul de inregistrare care i-a fost atribuit in momentul primirii de catre acestia.
Am fost au pus stampila "Conform cu originalul" dar la notar mi-a zis ca nu poate sa-l legalizeze doar dupa original.
V-au facut cei de la Administratia financiara o copie xerox pe care au aplicat stampila "Conform cu originalul"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baroul bucuresti si decizia de admitere in bar Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Sunt curios, ca de la o vreme in ceea ce implica baroul am venit cu tot felul de curiozitati, cam cati dintre voi (colegi) sunteti in posesia ... (vezi toată discuția)
Bilant BARBU ANA BARBU ANA Societatea la care lucrez are 3 administratori:2 din Spania si 1 din Romania.Administratorul din Romania a cerut ca bilantul sa fie semnat si de ceilalti ... (vezi toată discuția)
Sentinþã civilã fãrã semnãtura judecãtorilor BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: - o sentinta civila com unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)