avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anrp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anrp

dosarul era pe numele bunicii care a murit,dar matusa umbla cu procura de la bunica.mostenitori sunte 4 : 2 matusi si 2 nepoti (mama a murit)poate lua ea banii fara noi , dar actiunile ?trebuie sa anuntam undeva decesul?ce sa facem?unde sa ne interesam?

Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2010
tamara72, utilizator
Cel mai recent răspuns: danacr3 , utilizator 18:03, 22 Aprilie 2010
in certificatul de mostenitor este trecuta masa bunurilor succesorale, mostenitorii si cota fiecaruia . Daca nu va intelegeti sa mergeti la notariat pt eliberarea certificatului de mostenitor cereti prin instanta sa se dezbata succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se cere insistent certificatul de deces al tatălui meu, în vederea dezbaterii succesiunii după bunicul. ce se poate întâmpla rău dacă îl dau? BaraganMarius BaraganMarius Buna ziua. Va rog frumos sa aveti rabdare cu problema mea. Ma numesc Claudiu, am 20 de ani, la varsta de 2 ani mi-a murit tatal, am certificatul lui de ... (vezi toată discuția)
Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor Luca Dorina Luca Dorina Buna seara, Am o mare nedumerire de ordin juridic. Pe scurt, in urma decesului bunicilor a ramas o mostenire ce consta intr-o suprafata de teren extravilan ... (vezi toată discuția)