avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma dizolvata conform art 237 din L 31/1990
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma dizolvata conform art 237 din L 31/1990

Buna ziua,
Stie cineva cum se completeaza declaratiile 100,300 si 101 pe 2010 pentru un srl care nu a avut activitate de la infiintare si care a fost dizolvat prin hotarare judecatoreasca inca din aprilie 2008?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
kandy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 01:35, 26 Aprilie 2010
duceti hotararea judecatoreasca la AFP si nu mai completati nici o declaratie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru firma infiintata in ianuarie 2009 LucianUdrea LucianUdrea Buna ziua, Am si eu o problema. In Ianuarie anul acesta am infiintat un SRL. Atunci eram inca student si nu stiam cu ce se mananca toata treaba cu SRL-ul in ... (vezi toată discuția)
Nu accept sa platesc forfetar !!! ce mi se poate intampla ? geniest geniest In ultima perioada s-a trezit ANAF-ul ca declaratia 101 nu este corecta in ceea ce priveste impozitul datorat. Buuun..... Problema sta asa: firma infiintata ... (vezi toată discuția)