avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... problema masina tinuta in service
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

problema masina tinuta in service

buna ziua, problema mea consta in felul urmator: am avut o dauna la motor (paguba se ridica undeva in jurul sumei a 300 milioane).Bun, duc masina in service , cei de la casco isi dau acordul sa inceapa REPARATIA, masina e gata , ma suna cei de la service ca FIRMA ASIGURATOARE vrea sa faca o expertiza a masinii. REPET , ei si-au dat acordul de incepere a reparatiei ! As dori sa stiu si eu daca e legal ceea ce fac ei si as mai dori sa aflu care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmez. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Simion.Alex , utilizator 11:19, 30 Aprilie 2010
Vreau sa va zic ca in sfarsit am primit un raspuns care clarifica situatia..ei au dat acceptul de incepere a reparatiei acum 2 saptamni si ceva...deci practic ei nu au voie sa-mi mai faca niciun fel de expertiza pe masina conform ord 2/2010 (pe care l-am citit mai devreme). Bun, fac o plangere la CSA,dar totusi ce altceva mai este de facut?Mi-ar fi de foarte mare ajutor daca mi-ati raspunde
Chiar daca ati facut o sesizare la CSA, aceasta nu inseamna ca Asiguratorul va renunta la dreptul sau legal de a efectua investigatiile privind modul cum s-a produs accidentul si cine se face vinovat de [producerea pagubei. Termenul e de trei luni, de cele mai multe ori, depasit cu discutii inutile si, in final... se ajunge tot la judecata.
Vedeti si dvs. ce se intampla in perioada imediat urmatoare, dar daca exista indicii clare ca asiguratorul nu va plati pe cale amiabila, contactati un avocat specializat pe acest domeniu.
Incercati o discutie amiabila cu asiguratorul si vedeti pozitia lor. Functie de ce vi se spune actionati Nu este rau daca la aceasta discutie va duceti si cu un avocat.
luni ma duc in audienta la director cu o reclamatia la csa. Ce alibi as mai putea invoca? In afara faptului ca au dat acceptul de incepere a reparatiei , si apoi s-au hotarat sa faca expertiza. Deci ce le-as mai putea spune ca sa fie in avantajul meu si sa recuperez banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar daune cristea sandra cristea sandra Buna ziua!Pe data de 22.05.2010 am fost lovita de un sofer cu polita incheiata la Euroins,firma ce are probleme cu platile.As dori sa stiu urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Dauna auto marius____ marius____ In data de 10 ian 2011 s-a produs accidental, in data de 11 ian 2011 s-a avizat, in data de 14 ian am dus masina la service, pe 20 ian iau masina din sercice, ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna carpatica manuela78 manuela78 Afara era polei, ningea, viscolea si eu ma deplasam incet cu microbuzul de transport persoane regulamentar pe banda mea de mers. O masina care venea din fata a ... (vezi toată discuția)