va rog daca aveti ceva timp sa deslusiti textul de mai jos si sa va spuneti parerea(nu am baut nimic inainte de a scrie textul, asa l-am primit, face parte dintr-un contract iar textul de mai jos chiar nu-l inteleg.)
"furnizorul va transfera prin prezentul contract Beneficiarului, cu titlu gratuit, o licenta exclusiva pt. utilizarea prezentarilor grafice si textelor folosite pe doc de tiparire a ambalaj. sau etichetei, Acesta este folosit pt tiparirea etichetelorproduselor def. prin contract, . Licenta nu este limitata temporal si teritorial si contine dr.de acordare a unei sublicenta catre terti inclusiv furnizori.Furnizorul declara ca este indreptatit sa acorde licenta beneficiarului si ca a achitat autorului toate drepturile de autor. beneficiarul acorda o sublicenta de utilizare furnizorului pt doc de tiparire neces. ambalajului sau modului de prezentare a marfii exclusiv pt beneficiar fara posibilitatea ca ulterior tertii sa ridice pretentii in acest sens."
Licenta marca
monik
buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un model bun de contract licenta marca? am cautat pe internet, dar nu stiu daca ma pot increde in modelele gasite, ... (vezi toată discuția)