avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scoatere din spatiu.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scoatere din spatiu.

In ce conditii pot sa scot pe cineva din spatiu. persoana a fost primita de catre sotul meu acum cativa ani, dar sotul a decedat in februarie, iar eu in calitate de sotie a decedatului, doresc scoaterea persoanei din spatiu, dfeoarece aceasta si-a aratat intentia de a profita intr-un fel sau altul.
Persoana respectiva a fost trecuta in spatiu acum aproximativ 3 ani. Nu stiu data exacta deoarece nu ma informeaza nimeni. Nici la politie, nici la notariat.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 00:17, 23 Aprilie 2010
investiti instanta de judecata cu o actiune in evacuare a toleratului .
O actiune la Judecatorie de evacuare a toleratului pentru lipsa de titlu (contract de comodat, inchiriere, proprietate), din locuinta proprietatea dv. ;)
1. Adresati-va cu o cerere celor de la evidenta populatiei prin care sa specificati ca nu mai doriti ca persoana sa figureze cu domiciliul la adresa dvs.
2. Introduceti in instanta o actiune in evacuarea persoanei tolerate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana in spatiu locativ valcris valcris Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament si am luat in spatiu o persoana acum aproximativ 4 ani de zile. Persoana in cauza nu a locuit la mine nici macar o zi. ... (vezi toată discuția)
luare in spatiu marleen marleen Acum 9 ani am luat pe concubinul meu in spatiu, facandu-i carte de identitate pe adresa mea . Doresc sa ma informati cam cat dureaza in instanta o actiune de ... (vezi toată discuția)
Locuinta comuna larry03 larry03 Speta : Un apartament este in proprietatea sotului, de dinainte de casatorie, sotia are domiciliul pe buletin la adresa respectiva, fiind luata in spatiu de ... (vezi toată discuția)