In ce conditii pot sa scot pe cineva din spatiu. persoana a fost primita de catre sotul meu acum cativa ani, dar sotul a decedat in februarie, iar eu in calitate de sotie a decedatului, doresc scoaterea persoanei din spatiu, dfeoarece aceasta si-a aratat intentia de a profita intr-un fel sau altul.
Persoana respectiva a fost trecuta in spatiu acum aproximativ 3 ani. Nu stiu data exacta deoarece nu ma informeaza nimeni. Nici la politie, nici la notariat.
O actiune la Judecatorie de evacuare a toleratului pentru lipsa de titlu (contract de comodat, inchiriere, proprietate), din locuinta proprietatea dv. ;)
1. Adresati-va cu o cerere celor de la evidenta populatiei prin care sa specificati ca nu mai doriti ca persoana sa figureze cu domiciliul la adresa dvs.
2. Introduceti in instanta o actiune in evacuarea persoanei tolerate.
luare in spatiu
marleen
Acum 9 ani am luat pe concubinul meu in spatiu, facandu-i carte de identitate pe adresa mea . Doresc sa ma informati cam cat dureaza in instanta o actiune de ... (vezi toată discuția)
Locuinta comuna
larry03
Speta : Un apartament este in proprietatea sotului, de dinainte de casatorie, sotia are domiciliul pe buletin la adresa respectiva, fiind luata in spatiu de ... (vezi toată discuția)