avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoana in spatiu locativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoana in spatiu locativ

Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament si am luat in spatiu o persoana acum aproximativ 4 ani de zile. Persoana in cauza nu a locuit la mine nici macar o zi. De mai bine de 2 ani a plecat in Italia. Ce trebuie sa fac si unde ma adresez pentru a soate aceasta persoana din spatiu ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:35, 9 Octombrie 2012
1. Adresati cerere oficiala la SCLEP= evidenta populatiei prin care specificati ca nu mai doriti ca persoana sa figureze cu domiciliul la adresa dvs.
2. Introduceti in instanta o actiune in evacuarea persoanei fata de care anterior ati acceptat sa .o luati in spatiu


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din spatiu. Scream Scream In ce conditii pot sa scot pe cineva din spatiu. persoana a fost primita de catre sotul meu acum cativa ani, dar sotul a decedat in februarie, iar eu in ... (vezi toată discuția)
luare in spatiu marleen marleen Acum 9 ani am luat pe concubinul meu in spatiu, facandu-i carte de identitate pe adresa mea . Doresc sa ma informati cam cat dureaza in instanta o actiune de ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - exista limita la numarul de persoane? alexandeer_tomescu1 alexandeer_tomescu1 Am luat intr-un spatiu de 50mp. (apartament cu 2 camere) mai multe persoane cu titlu gratuit, in vedera intocmirii cartii de identitate. Aceste persoane nu ... (vezi toată discuția)