Acum 9 ani am luat pe concubinul meu in spatiu, facandu-i carte de identitate pe adresa mea . Doresc sa ma informati cam cat dureaza in instanta o actiune de evacuare, concubinul este violent la bautura , nu vrea sa iasa de buna voie,apartamentul este al meu si toate bunurile fixe cu masina ,le-am cumparat eu cu banii munciti in strainatate, el nu economiseste nici un leu din salarul lui in perioada ce sunt plecata. Va multumesc
Nu ar trebui sa dureze mult, dar a face o apreciere ar fi lipsit de profesionalism.Trebuiesc avute in vedere multe aspecte( modul de indeplinire a procedurii de citare, acordarea unui termen pentu aparare, administrarea probelor,etc).
1. Adresati-va cu o cerere celor de la evidenta populatiei prin care sa specificati ca nu mai doriti ca persoana sa figureze cu domiciliul la adresa dvs.
2. Introduceti in instanta o actiune in evacuarea persoanei tolerate ori o ordonanta presedintiala invocand violenta, consumul de alcool, pericolul degradarii bunurilor personale.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Scoatere din spatiu.
Scream
In ce conditii pot sa scot pe cineva din spatiu. persoana a fost primita de catre sotul meu acum cativa ani, dar sotul a decedat in februarie, iar eu in ... (vezi toată discuția)