avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Luare in spatiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Luare in spatiu

Acum 9 ani am luat pe concubinul meu in spatiu, facandu-i carte de identitate pe adresa mea . Doresc sa ma informati cam cat dureaza in instanta o actiune de evacuare, concubinul este violent la bautura , nu vrea sa iasa de buna voie,apartamentul este al meu si toate bunurile fixe cu masina ,le-am cumparat eu cu banii munciti in strainatate, el nu economiseste nici un leu din salarul lui in perioada ce sunt plecata. Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
marleen, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 00:15, 23 Aprilie 2010
Nu ar trebui sa dureze mult, dar a face o apreciere ar fi lipsit de profesionalism.Trebuiesc avute in vedere multe aspecte( modul de indeplinire a procedurii de citare, acordarea unui termen pentu aparare, administrarea probelor,etc).
1. Adresati-va cu o cerere celor de la evidenta populatiei prin care sa specificati ca nu mai doriti ca persoana sa figureze cu domiciliul la adresa dvs.
2. Introduceti in instanta o actiune in evacuarea persoanei tolerate ori o ordonanta presedintiala invocand violenta, consumul de alcool, pericolul degradarii bunurilor personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din spatiu. Scream Scream In ce conditii pot sa scot pe cineva din spatiu. persoana a fost primita de catre sotul meu acum cativa ani, dar sotul a decedat in februarie, iar eu in ... (vezi toată discuția)
Evacuare fiu alcoolic si violent Elena_18 Elena_18 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum este mai bine sa fac si cat dureaza...Sunt proprietara unei locuinte in care stau impreuna cu fiul meu (el si sora lui ... (vezi toată discuția)
Putem sa decadem din drepturile parintesti un tata? raducristiana62 raducristiana62 acest tata fost consumator de stuperfiante actualmente comsumator de bauturi alcoolice si scandalagiu. a fost arestat pentru furt .in prezent nu ajuta cu nimic ... (vezi toată discuția)