O intrebare, va rog, la care nu mai stiu ce raspuns sa am!
In situatia in care intr-un contract colectiv de munca la nivelul unui grup de unitati s-au stipulat urmatoarele clauze
- contractul are valabilitate 1 an de la data inregistrarii la Ministerul Muncii (inregistrare 5 mai 2008, deci valabil pana la 5 mai 2009)
- contractul se prelungeste de drept cu 1 an dupa expirarea valabilitatii daca partile nu il reinnoiesc (prin urmare valabila pana la 5 mai 2010)
SI ACUM APARE NELAMURIREA
Potrivit OUG nr.1/2010 in cursul anului 2010 nu se pot negocia contracte colective de munca, DECI........ dupa data de 5 mai 2010 contractul colectiv care se aplica noua mai este valabil sau nu? mai am dreptul sa platesc drepturile salariale convenite in acel contract (avand in vedere ca sunt cateva sporuri acolo care acum , potrivit OUG 1/2010 se acorda sub forma compensatorie) ??????
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Toate exceptiile de neconstitutionaleitate se judeca la Curtea Constitutionala nu in instanta.
Dvs. aplicati legea in vigoare...care este cea aplicabile pana se decalra neconstitutionalitatea , daca se declara( oricum pana pe 5 .05 . nici o sansa!)
@av.antoanela va rog sa va uitati si la postarea mea de mai sus (mesajul cel mai lung). Ce parere aveti? Cum ar fi corect si legal? Ce LEGE aplic? Ca nu mai stiu..... #-o