avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se mai depune bilantul pe anul 2009, la Administratia ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se mai depune bilantul pe anul 2009, la Administratia financiara?

Mai nou, dupa ce acum doua saptamani am depus bilantul la ONRC, am auzit, ca se va depune iar bilantul in trei exemplare, ca si in anii trecuti, adica si la Administratia financiara, ca ar fi iesit ieri ,o noua ordonanta, care stabilea asa ceva. Stie cineva ceva?
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 11:30, 23 Aprilie 2010
Deocamdata nu a aparut act normativ in acest sens. Cine v-a spus sa va zica si temeiul legal.
Nu se depune la administratie.
multumesc pentru promptitudine.inca nu mi s-a dat baza legala,desi o asteptam, de aceea am vrut sa vad daca a mai auzit cineva ,ceva.
Baza legala ca nu s-a schimbat nimic?!?
depun la AFP numai contribuabilii precizati aici - [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant la 31.12.2009 doinaionescu doinaionescu unde se depune bilantul la 31.12.2009, direct Oficiul reg comertului, sau si Ad financiara de sector (vezi toată discuția)
Nedepunere bilant la termen genereaza amenzi? darkangl_ro1 darkangl_ro1 Conform noilor reglementari contabile , as dori sa stiu care sunt amenzile , daca nu depun bilantul la timp, pana pe 25 mai? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Unde se depune bilantul contabil pentru o asociatie non profit ContSters121746 ContSters121746 ... iertati\'mi ignoranta... dar unde se depune bilantul contabil pentru o Asociatie non profit... 1. Administratia financiara 2. Registstrul ... (vezi toată discuția)