buna ziua! Maine,parintii mei,partea vatamata vor avea un proces datorat unui accident rutier,in urma caruia mama a ramas fara splina,tata a fost mai putin ranit,o fractura..inculpatul a adormit la volan si a intrat pe contrasens. cat credeti ca poate dura acest proces? care sunt despagubirile in acest caz?cu ce dovezi sunt nevoiti sa se prezinte pentru a fluidiza judecata?
este un proces penal care poate dura cateva luni bune, chiar si 1 an,
parintii dvs trebuie sa ceara daune morale si materiale, morale pt suferinta pe care au ferit-o datorita accidentului, materiale referindu-se la cheltuielile facute . Dovezile pe care le puteti aduce sunt inscrisuri de la medici, proba testimoniala. cel mai bine este sa va angajati un aparator ca sa obtineti o suma apropiata de ceea ce doriti
inainte de a formula cererea de constituire parte civila, trebuie solicitat introducerea Asiguratorului in procesul penal.
Apoi, intr-adevar, e necesar ca avocatul dvs. sa fie familiarizat cu acest domeniu, al asigurarilor, pentru a sti sa motiveZe cererea.
Pregatirea probelor in acest gen de spete ar fi trebuit facuta anterior cercetarii judecatoresti intrucit necesita o anumita abordarea pentru eficientizarea rezultatului scontat.
Daca pina la primul termen de judecata nu ati contactat un avocat cu pregatire in asigurari este putin probabli ca procesul dvs. sa fie finalizat cu o hotarirea care sa oblige persoana responsabila si cea chemata sa raspunda la o suma echitabila cu titlul de despagubiri.
Accident auto
raa37
Buna ziua
In data de 28 mai 2006 in urma unui accident auto sotia mea a decedat iar fiul meu in varsta de 3 ani a suferit rani multiple(mana , picior rupte , ... (vezi toată discuția)