avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri....durata procesului
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri....durata procesului

buna ziua! Maine,parintii mei,partea vatamata vor avea un proces datorat unui accident rutier,in urma caruia mama a ramas fara splina,tata a fost mai putin ranit,o fractura..inculpatul a adormit la volan si a intrat pe contrasens. cat credeti ca poate dura acest proces? care sunt despagubirile in acest caz?cu ce dovezi sunt nevoiti sa se prezinte pentru a fluidiza judecata?

Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:49, 22 Aprilie 2010
martori, expertize medicale, certificat medico-legal..daune materiale si daune morale
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
Petre Enache, Avocat
Aceste despagubiri difera in special de la o instanta la alta, in functie de probele care le veti administra. Insa sunt multi factori de luat in calcul. Eu as sfatui sa va angajati un avocat pentru a va adminsitra probele in mod corect si pentru a va sustine cauza.
V-as sfatui sa va angajati un avocat specializat in astfel de evenimente si care va poate sustine cauzele mult mai bine decat dv. In plus ei cunosc toate ascunzisurile legilor in asa fel incat sa va obtina toate despagubirile legale la care aveti dreptul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire anonameus anonameus buna ziua! Maine,parintii mei,partea vatamata vor avea un proces datorat unui accident rutier,in urma caruia mama a ramas fara splina,tata a fost mai putin ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, parte vatamata in proces penal mandy12 mandy12 Buna ziua In data de 15 noiembrie, fiica mea in varsta de 18 ani, fiind pasagera intr-un autoturism care a parasit soseaua, din vina soferului si a cazut ... (vezi toată discuția)
Accident rutier- dosar penal Georgyana230 Georgyana230 Buna. In primul rand nu stiu sigur daca am ales bine domeniul acesta , daca are legatura cu intamplarea aceasta. In al doilea rand am nevoie de cineva din ... (vezi toată discuția)