avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... grad de handicap definitiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

grad de handicap definitiv

Am un certificat de handicap accentuat din august 2009 avand anus contra naturii definitiv dupa o amputatie de rect.M-ar interesa daca pot trece la grad definitiv si sa nu mai merg la evaluarea anuala.Mentionez ca sunt salariat si am 47 de ani si nu intentionez sa ma pensionez.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 03:55, 24 Aprilie 2010
Pentru a avea definitiv acest grad trebuie sa obtineti nerevizuibila decizia de incadrare in grda de handicap de la Comisai de expertiza medicala cu ocazia verificarii periodice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)
Este corecta incadrarea in grupa de handicap accentuat a unei persoane paralizate? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In urma cu 4 ani si 4luni bunica mea,de 78 ani (impliniti pe 08.07.2012), a suferit un accident vascular cerebral in urma ... (vezi toată discuția)
Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Flutur1977 Flutur1977 Buna ziua,am o nelamurire la care sper sa ma luminati,ajutati va rog!sant pensionat pe caz de boala cu gradul 2 nerevizuibil din anul 2014,doctorita de la ... (vezi toată discuția)