avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce trebuie sa fac?

Fostul sot nu-mi plateste pensie alimentara cum s-a stabilit la divort.
Cel mai recent răspuns: ContSters141938 , utilizator 20:36, 24 Aprilie 2010
plangere penala pt savarsirea infractiunii de abandon de familie.
Multumesc.Eu sunt in Italia cu cei doi copii,pana acum el nu me-a platit nimic .Cum pot face plangerea trebuie procura?
venituri are, este angajat undeva, ca altfel plangerea penala pe art 305 CP o faceti degeaba, se dau solutii de neincepere a urmaririi penale pt ca nu o achhita ca nu are de unde nu ca ar fi de rea credinta

Nu stiu nimic daca lucreaza sau nu ? Cum poti verifica ...specific ca el sta in casa noastra si nici de partaj nu stiu cum se face..
da, trebuie procura speciala pt o persoana care in numele dvs sa se ocupe de dosarul penal

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara tutu12 tutu12 O cunostiinta a incheiat un proces de divort dupa aproximativ un an de zile ,supa toate caile de atac . Zilele astea trebuie sa se faca definitiva dat fiind ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare o mama adevarata o mama adevarata Am divortat definitiv si irevocabil din aprilie 2010. Fostul sot nu a platit pensia alimentara niciodata de cand am introdus actiunea de divort..adica din ... (vezi toată discuția)
Proces pensie alimentara danaru danaru Va rog sa-mi spuneti, ptr recuperarea pensiei alimentare, e imperios necesar un avocat? sau e suficient sa depun eu singura acea cerere catre ... (vezi toată discuția)