Buna,
Va rog....
Firma are ca obiect principal de activitate-fabricarea laptelui si a branzeturilor-a fost 5 luni fara activitate.La inceperea activitatii,am declarat ca activitate -transport marfa si curierat-aceste activitati se regasesc intre obiectele de activitate secundare.
Ar trebui sa schimb obiectul principal de activitate,tinand cont ca nu stiu cand o sa fabricam branzeturi,etc?
Pe declaratia de CAS declar obiectul principal de activitate ,in functie de care mi se calculeaza cota la fondul de accidente......
Multumesc.
Merge din ambele puncte de vedere. Sunt intr-o situatie similara si am intrebat si la ONRC si la finante. Nu e nicio problema atita timp cit activitatea pe care o desfasori acum o ai in statut, chiar si ca obiect secundar. Nu intereseaza pe nimeni. Doar ca trebuie sa fii atenta cu autorizatiile (avize, licente, etc). Din punct de vedere al imaginii, e decizia fiecaruia. Dar atita timp cit faci transporturile bine si clientul e multumit, nu vad de ce l-ar deranja ca obiectul tau principal de activitate e "Cresterea caprelor". Pe mine, daca ti-as fi client, nu m-ar interesa.
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Azi am discutat si cu avocatul firmei,si mi-a spus ca ,cativa ani merge,nu e nimic ilegal....dar ca poate un client ar zice...ce curierat faci tu.......fabricant de branzeturi....
Multumesc,inca odata!
Felicia Ratiu
Are dreptate ALEX. Nu este nicio problema atit tim cit iti faci treaba bine. Clientul care te intreaba ".....ce fel de curierat faci daca esti producator de........." poti renunta la el din start ptr. ca este circotasi si pirzi si timp si bani. D-ai inainte.....