avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cum se impoziteaza prima de vacanta functionari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cum se impoziteaza prima de vacanta functionari

cf l 188/1999 art 35 al 2 prima de vacanta a funct publici este egala cu salariul lunii anterioare solicitarii concediului si se impoziteaza separat . distinsa noastra contabila :O a impozitat-o cumulat cu salariul . exista cumva o alta precizare legala privind modul de impozitare ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 17:20, 23 Aprilie 2010
Impozitul este tot 16% in ambele cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de vacanta functionari publici Ion Nicolaie Ion Nicolaie desi salariul meu este de 1198 lei distinsa contabila a primariei mi-a acordat 800 lei prima de vacanta si pe care i-a impozitat la un loc cu salariul ... (vezi toată discuția)
Calcularea si impozitarea primei de vacanta 2010 maria71 maria71 Buna ziua.am si eu o nelamurire ,incepand cu data de 01 03 2010 am solicitat concediul de odihna pentru anul 2010 si prima de vacanta.Salariul realizat a ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta functionari publici iionita_30 iionita_30 Cum se calculeaza prima de vacanta la functionarii publici in anul 2010? (vezi toată discuția)