avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In caz de divort minorul ramane la mine daca nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In caz de divort minorul ramane la mine daca nu am venituri?

as dori sa stiu daca in cazul unui divort daca sotul meu poate obtine custodia fetitei noastre daca nu am nici un venit?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 08:03, 23 Aprilie 2010
Incredintarea copilului la divortul sotilor depinde de probele care vor fi administrate in fata instantei. Doar simplul motiv ca, temporar, nu aveti venituri nu este suficient pentru incredintarea copilului la tata. ;)
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
Corina Capotã, Avocat
Ce varsta are fetita?
depinde de probatoriu ,si de obicei copilul e incred mamei,contactati un avocat sa va ajute cu procesul.Succes!
Depinde de multi factori, respectiv:
- varsta copilului;
- care dintre parinti s-a ocupat de copil: crestere, educatie etc.;
- atasamentul copilului mai accentuat fata de unul dintre parinti;
- caracterizarea parintilor;
- veniturile parintilor;
- locuinta parintilor dupa divort, daca parintele divortat va avea conditii de locuit corespunzatoare cu minorul,
- intelegerea partilor etc.
anonima24 a scris:

as dori sa stiu daca in cazul unui divort daca sotul meu poate obtine custodia fetitei noastre daca nu am nici un venit?

Nu este suficient acest lucru.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Discriminare sot truevio truevio Am asistat o multime de soti in dosare de divort cu minori. De fiecare data cand sotul(barbatul) doreste incredintarea minorului sunt trista. Nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Custodie acordata mamei chiar daca este in somaj? ContSters164616 ContSters164616 as dori sa stiu daca sunt temporar in somaj, as putea sa pierd custodia copilului? (vezi toată discuția)
Divort cu minori alinaio alinaio va rog sa imi spuneti ce sanse am sa castig custodia copilului in cazul in care copilul e la el de un an de zile timp in care eu l am vazut am vb aproape ... (vezi toată discuția)