alinapitaru a scris:
tatal detine o mica afacere, din care sincer nici nu stiu cat castiga pentru ca refuza sa vorbeasca despre astfel de lucruri cu mine. este o persoana destul de distanta atat de mine cat si de copilas. atasamentul copilului e clar catre mine. daca ar fi sa divortez acum as avea unde sa stau impreuna cu copilul si as avea parte de sprijin din partea parintilor. sincer imi doresc f mult sa se intample cat mai repede, dar nu cu costul celei mai dragi fiinte din viata mea. va multumesc mult pt raspunsuri
Nu cred ca este cazul, aveti foarte mari sanse sa obtineti custodia, la cum prezentati situatia. Incredintarea minorului aflat la o virsta atit de frageda se face in principal mamei daca nu exista imprejurari care sa formeze convingerea ca dezvoltarea fizica, psihica si intelectuala a minorului ar fi periclitate la mama acestuia.Ar putea sa obtina el custodia doar daca arata (dovedeste )ca de exemplu, mama nu se mai intereseaza de copil, mama paraseste domiciliul si-l lasa in grija tatalui, mama nu doreste incredintarea copilului sau sta in pasivitate, copilul crescut exclusiv de bunicii paterni, etc.