pai nu ati solicitat ca in cazul in care nu va este incredintat copilul sa vi se stabileasca un program de vizitare?
daca nu ati facut acest lucru aveti posibilitatea sa cereti instantei sa va stabileasca un program de vizitare si functie de cum va intelegeti cu sotia (sotul) va orientati daca mai apelati la serviciile domnului avocat.
daca stabiliti de comun acord cu fosta (fostul) un anumit program asupra caruia cadeti de acord atunci nu mai e cazul sa mai platiti onorariul decat daca e de bun simt
Sa fiu mai explicita. Sunt mama a unui copil de numai 3 ani. Am bagat divort din anul 2008 octombrie.Si am cerut incredintarea minorului . Pt ca nu aveam unde ma duce cu copilul am cazut deacord cu fostul sot sa_l tina el un timp pana gasesc ceva de lucru si o locuinta. Imediat dupa vreo saptamana si sotul a bagat divort si cum ca eu am parasit domocilul si am abandonat copilul si el acerut incredintarea minorului. Apoi vazand toate astea imi trebuia bani pt avocat si am plecat la munca in Franta. Sotul pe atunci doar ma santajat eu imediat am platit av 500 de euro si nu a facut nimic pt mine. Nu m reusit sa_mi vad copilul pe tot timpul procesului , decate ori ii spuneam avocatului ca nu este normal el imi imbuia capul cu tot felu de prostii si pana la urma ramanea cum era deja. Anul trecut am renuntat la aprimul avocat si am angajat alt avocat acelas tarif si in sfarsit sa terminat luna trecuta dar nu mi_a incredintat minorul , nu stiu din ce motiv. Acum avocatul imi spunea sa fac apel dar am renuntat pt ca cerea prea multi bani . Azi i_am dat avocatului programul de vizitare minor si el mi_a cerut inca odata onorariu, oare este normal? si oricum nu am de unde sa_i dau bani , deci cum va ramane? Cu fostul sot nu comunic decand am bagat divort. Mai mult acest "om " care din pacate este cu numele de" tata"sa folosit de familia mea pt a ma evindetia pe mine dar a venit cu dovezi nefondate la adresa mea. Eu am avut o casnicie foarte dura dar nu am avut dovezi , pe mine instannta nu ma ascultat , durerea mea nu mi_a ascultat_o nimeni , eu am fost plecata din tara de mai multe ori pe timpul casniciei si am adus tot profitul in casa pe cand "el" juca remy la scara bloucului pe bani cu baietii. Chiar cum este posibil ca justitia sa dea un asemenea verdict????? oameni buni fac apel catre toate persoanele din lume , este inaccesibil cum este justitia in ROMANIA. Mai mult am spus de multe ori ca "el" nu lucreaza , a facut la sora lui carte de munca fictiva pt 2 luni si atat , dar nimeni nu a verificat .Acum nustiu ce sa fac ............... numai pot plati avocatul inca odata este prea mult. Credeti ca judecatorul imi va da el ore de vizita?
Chiar daca un alt proces de incuviintare legaturi cu minorul reprezinta o situatie noua cred ca avocatul ar fi trebuit sa va faca o reducere (din moment ce ati mai fost clienta lui) sau ar fi trebuit sa va indrume in sensul depunerii unei cereri de acordare a ajutorului public judiciar in materie civila.
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiii, ce escrocherie, care dintre avocati poate sa ceara 500 eur pt un divort, mi ales ca incepuse criza:O.
doamna draga, ati facut si un partaj, cu ceva bunuri de o valoare mai mare, cum de v-ati lasat pacalita si ati platit atat.
in loc sa fie luate onorariile acestea uriase,mai bine ar grabi avocatii dosarele sa nu mai piarda timpul cate 2 ani cu un simplu divort. o lungesc atat, probabil ca sa-si justifice banii.
avocatul sincer, care nu vrea sa cultive clientul in sensul rau, de a-l tine in procese mereu pt sursa de onorariu, ar fi putut sa ceara in cadrul divortului si stabilirea programului de vizita si a pensiei alimentare, atunci cand se discuta despre incredintare. evident ca escrocul, a gandit sa vi le faca separat ca sa-i platiti de fiecare data un onorariu.
acum la programul de vizita, va fi incheiat un alt contract de sistenta juridica si alt onorariu. mai consultati doamn si alti avocati din orasul in care locuiti.
Protectia minorului
dulcedor
buna ziua
as dori sa stiu cum pot proceda pt. a-i interzice fostului sot sa imi ia copilul la el pe termen lung.
mentionez ca , in urma procesului de divort ... (vezi toată discuția)