avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... protectia minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

protectia minorului

buna ziua
as dori sa stiu cum pot proceda pt. a-i interzice fostului sot sa imi ia copilul la el pe termen lung.
mentionez ca , in urma procesului de divort mi s-a incredintat copilul minor, acum urmand ca fostul sot sa ceara program de vizita;
sunt multe probleme de discutat, ideea este ca acest ins ne-a terorizat psihic pe tot parcursul divortului ,chiar si acum,mai ales pe copil
as dori sa stiu unde ma pot adresa pt. a nu avea surprize neplacute
Cel mai recent răspuns: dulcedor , utilizator 11:05, 21 Mai 2010
este specificat vreun program de vizita in hotarare?
Orice modificare a programului, precum si a conditiilor de vizitare se face doar pe cale judecatoreasca.
in hotarare nu exista nimic legat de dreptul acestuia la vizita;hotararea mi-a venit alaltaieri, iar fostul m-a ameninta ca face cerere in tribunal pt program de vizita si-mi ia copilul cate 0 luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire program de vizita minor Misha4870 Misha4870 Buna ziua, Sunt divortat din 2018 si am doi copii: un baiat si o fetita. In hotarare instanta a decis ca custodia copiilor sa fie comuna, iar domiciliul ... (vezi toată discuția)
Despartiti, sotia nu ma lasa sa am legaturi cu copilul ContSters56018 ContSters56018 Sunt despartit de sotie, dar n-am deschis actiune de divort pt ca nu doresc asta, sotia nu-mi permite sa iau copilul, trebuie sa-l vad doar in prezenta ei, ce ... (vezi toată discuția)
Interzicere vizitare copil atac2211 atac2211 Buna ziua. As dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o anumita problema. Am fost casatorit timp de 4 ani, in urma casatoriei avand si un copil care in urma ... (vezi toată discuția)