avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul la proprietate

eu am acele chitante care stipuleaza ca bunici i au vandut tatalui meu iar acesta la rindul lui mie personal ia r tatal meu plateste impozit pe acel teren de 20 ani dar in urma cu 6 ani a decedat si tatal meu si mama .EU AMU INTREB care este modalitatea de ami face actul de proprietate pe numele meu fiti mai expliciti va rog frumos
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:08, 23 Aprilie 2010
Ati putea formula o actiune in constatare dobindirii prin uzucapiune daca au trecut 30 de ani solicitind si unirea posesieie tatalui dv. cu a dv. pentru implinirea termenului. O actiune in constarea vinzariii ar fi mai dificila neavind posibilitatea de a avea pirit in cauza, eventual alte rude ale dv. care ar fi putut mosteni imobilul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren, dar acte nu pe toata suprafata margaritar26 margaritar26 Am si eu o intrebare. Parintii mei au cumparat de la bunici casa si cu terenul aferent,care am inteles ca sunt vreo 750m patrati, dar ca au putut sa faca ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de 30 de ani ContSters275905 ContSters275905 Buna seara, Am cateva intrebari referitoare la uzucapiunea de 30 de ani. Trebuie sa specific de la bun inceput ca eu am fost chemat in judecata (deci sunt ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de 30 ani lazar_daniel lazar_daniel Buna ziua, Eu si sora mea ne aflam in situatia de a initia un proces de uzucapiune si as dori un sfat. Bunica mea (din partea mamei) a cumparat prin ... (vezi toată discuția)