avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut cu garatie bunurile mobile si imobile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut cu garatie bunurile mobile si imobile

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.Am imprumutat in 2008 un cetatean iranian suma de 40000 euro cu un contract la notar gaj bunurile mobile si imobile acesta nu mi-a restituit bani iar executarea nu prea am ce sa-i iau nu ca nu ar avea dar stiti cum sant arabi trec bunurile de la unul la altul .Ma intereseaza daca se poate face ceva prin instata ca eu consider ca ma inselat odata ce nu am primit bani in august 2010 se face 1 an de la expirarea termenului de restituire
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 07:07, 23 Aprilie 2010
da, veti avea ce lua ca vom aduce bunurile in patrimoniul debitorului dvs...
verificati-va mesageria privata.. e in coltul dreapta sus
cu stima, avocatPetre

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de gaj general angela23 angela23 Buna ziua, Noul cod civil mai prevede dreptul de gaj general al creditorului sau nu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Imprumut IRINA ANGELA IRINA ANGELA Buna seara Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si vrea sa o returneze dupa 3 luni de zile. Ce document se poate face prin notariat prin care persoana ... (vezi toată discuția)
Credit pentru nevoi personale narcisa07 narcisa07 Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns.... in 17/10/2005 am facut un credit pt. nevoi personale la BancPost pe termen de 5 ani, am platit ratele pana ... (vezi toată discuția)