avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eroare....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eroare....

Buna seara,a-m depus o cerere de cumparare a locuintei catre Fondul de Administrare...... in temeiul art.9 din legea 112/95 si din greseala,constat dupa 7 zile ca in cerere a-m trecut doar "art.9 din legea 12/95).Poate m-a indruma cineva cum pot remedia aceasta greseala avind in vedere ca cererea ar putea fii deja in vre-un dosar de lucru.
Multumesc tuturor....
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 07:00, 23 Aprilie 2010
Da. Este o eroare materiala ce se poate intampla oricui
Nu va faceti atatea griji. Nu are sens. Isi dau seama ca a fost o eroare materiala. Pentru linistea dvs. ati putea sa depuneti o cerere completatoare, prin care aratati temeiul de drept pe care va intemeiati cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala la redactarea plangerii contraventionale irimia andu irimia andu buna seara, din greseala in cererea pentru anularea unui pv de contraventie am scris un alt numar al acestuia decat cel real. de acesta mi-am dat seama dupa ce ... (vezi toată discuția)
Eroare formulata intr-o decizie civila - help viorica56 viorica56 Buna seara va rog sa ma ajutati nu stiu ce am de facut si unde ar trebui sa apelez cu privire la o eroare formulata intr-o decizie civila. pronuntata de ... (vezi toată discuția)
Eroare in cererea de divort, avocat neatent Andr@ Andr@ Buna seara, Am primit o intrebare de la o prietena care a intentat divort, dar avocatul a comis o eroare grava in ceea ce priveste cota ei parte dintr-un ... (vezi toată discuția)