avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale norme dsvsa pt un magazin alimentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

norme dsvsa pt un magazin alimentar

este obligatoriu sa ai intr-un magazin alimentar gresie? sau poti sa pui si parchet ?
Cel mai recent răspuns: carmen.patrichi , utilizator 11:22, 23 Aprilie 2010
Trebuie sa existe suprafete care sa poata fi spalate foarte des si foarte usor. De asemenea, respectivele suprafete trebuie sa fie netede ca sa se poata strânge resturi nedorite (vorbesc inclusiv despre praf....si altele) pe nicaieri.
si ar merge sau nu parchet?
Normele legale nu fac diferenta, asa ca ramane la aprecierea medicului de circumscriptie. Eu nu cred ca merge parchetul....dar opinia autorizata o puteti avea numai de la medicul din zona magazinului. Intrebati-l.
ok, va multumesc !
am vb cu cei de la dsvsa si da se poate pune si parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare salon infrumusetare mihpop mihpop As dori sa aflu care sunt conditiile de autorizare pentru un salon de infrumusetare. Am un apartament cu 4 camere, cu intrare din strada. As putea obtine ... (vezi toată discuția)
Mediu - deseurile alimentare viorelh viorelh Buna ziua, As vrea sa stiu in ce categorie se incadreaza tipurile de deseu provenite din activitati de debarasare, restaurante, cantine, firme catering, ... (vezi toată discuția)
Taxa de protectie: adevar sau mit? pieptdepui pieptdepui Am nevoie de un sfat specializat. Mi-ar fi rusine sa merg la un avocat cu asa ceva... + e mai bine daca primesc parerea de la mai multi. Am afaceri in ... (vezi toată discuția)