avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in vederea stabilirii proprietatilor apartinand ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in vederea stabilirii proprietatilor apartinand defunctului?

In urma decesului ambilor bunici, au ramas 2 succesiuni, avand in vedere necunoasterea proprietatilor apartinand acestora precum si situatia juridica a acestor terenuri...( posibilitatea vanzarii de catre bunica a unui teren si donarea unor sume de bani catre ceilalti coindivizari..necesara la raportul donatiilor sau dupa caz reductiunea liberalitatilor excesive).
doresc sa aflu care sunt proprietatile apartinand celor doi, unul decedat cu mult anterior si bunica decedata de curand , in cazul bunicului exista deja un certificat de mostenitor ( posibil incomplet) si in cazul bunicii s a deschis doar procedura partaj judiciar......

De unde pot obtine detalii/copii ale proprietatilor /situatia juridica a terenurilor ? si ce fel de acte si cereri sunt necesare ? din cadrul primariei/biroul de cadastru, dar mai exact ce procedura trebuie sa urmez?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
askabout, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:15, 23 Aprilie 2010
primaria localitatii ultimului domiciliu inseamna mai precis exact primaria comunei sau este posibil a se consulta aceste date la primaria municipiului resedintza de judet????? in spetza este vorba despre comuna rucar, apartinand de orasul campulung

Va multumesc mult !!!
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
askabout, utilizator
O comuna nu poate apartine unui oras (din punct de vedere administrativ teritorial, vorbesc). Daca este comuna, are primarie. Si daca are primarie, acolo mergeti:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicarea unui teren agricol parțial expropriat de către statul roman pentru construirea uzinei aro ionion69 ionion69 Bună ziua, am moștenit de la bunica mea în 2015, din partea tatălui meu care a decedat, din comuna Lerești un teren de 9000 mp care se află pe raza ... (vezi toată discuția)
Obtinere de catre mostenitori a titlurilor de proprietate ale defunctului nadia_aa nadia_aa Buna ziua, Bunicul meu a murit iar mama ar dori sa lanseze procedura de succesiune. Problema este ca ea este departe de fostul domiciliu al bunicului. ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificate deces si acte proprietate usernameg usernameg Ce acte sunt necesare pentru a deschide succesiune? Daca nu le am in posesie, cum se pot obtine? Se face cerere la primarie? E vb de succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)