se poate face dezmembrarea unei locuinte cu o singura cale de acces fara ca aceasta cale sa ramana comuna?imi poate impune cineva cumva sa impart poarta mea cu viitorul vecin?
Dupa cum spuneti este singura cale de acces in cazul in care faceti o impartire locativa a locuintei.Puteti sa stapaniti in indiviziune calea de acces.
"Puteti sa stapaniti in indiviziune calea de acces" asta inseamna ca eu nu trebuie sa impart calea de acces cu el si ca il priveste pe unde intra in locuinta in urma dezmemdbrarii?
va multumesc mullllt!!!!!!!!!!!!!!
loturile rezultate in urma dezmembrarii trebuie sa aibe acces la drum.
carte funciara nu va intabula actul de dezmembrare daca nu este indeplinita aceasta conditie.
lucrurile stau cam asa:sunt 3 camere ale locuintei cu geamurile care dau la stada si poarta .Acest imobil are 2 intari separate!Noi ne gandim ca dezmembrarea se va face astfel:doua camere (ar insemna un lot) iar a treia camera plus poarta (al doilea lot).
In urma dezmembrarii ei (vecinii) isi pot face acesul in casa si curte prin tramsformarea unui geam in cale de aces?
Idea care ma inspaimanta e ca poate o sa impartim aceeasi intrare ceea ce noi nu vrem!!!!!