avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata, reluarea activitatii - documente ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata, reluarea activitatii - documente necesare

Am o intrebare.Am un angajat care are CIM suspendat pe o perioada de 3 luni, iar perioada cand inceteaza suspendarea este 04.05.2010.Ce trebuie sa fac ca sa isi reia activitatea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:55, 30 Aprilie 2010
Buna ziua,

in ce baza este suspendat contractul de munca?
art .54.Concediu fara plata din motive personale
Daca in cererea salariatului este stipulata perioada exacta de CFP iar in decizia de suspendare a CIM este, la fel, stipulata ultima zi de CFP, atunci nu mai este nevoie de alt document pentru reluarea activitatii.Vine la serviciu si... atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare ccc 1 luna - primarie + ag. plati si inspectie sociala Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Tot am incercat sa regasesc exact care sunt documentele ce trebuie intocmite, in situatia in care tatal, care indeplineste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata mariusbordei mariusbordei Am o problema.Am avut un angajat care a intrat in CFP din data de 04.02.2010 pentru o perioada de 90 de zile, urmand sa iasa din concediu in data de 04.05.2010 ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata modimpex modimpex buna ziua! am urmatoarea situatie: un salariat cu cim nedeterminat incheiat in 2004 solicita un cfp pe o perioada de 3 luni. vrea sa mearga in strainatate la ... (vezi toată discuția)