Am o problema.Am avut un angajat care a intrat in CFP din data de 04.02.2010 pentru o perioada de 90 de zile, urmand sa iasa din concediu in data de 04.05.2010 si sa reia activitatea, dar din cauza activitatii cu caracter sezonier ale societatii urmeaza sa inceapa activitatea cu data de 01.07.2010. Ce sa fac pentru perioada dintre 04.05.2010 si 01.07.2010 cand reia activitatea?il pun sa faca o alta cerere de CFP?
Mentionez ca prima cerere a fost inregistrata la ITM.
Am mai citit pe internet ca nu trebuie neaparat inregistrata decizia la ITM, ci doar trebuie sa fie la dosarul cu concedii cererea salaraiatului de concediu fara plata
------daca salariatul este de acord poti sa-i dai cfs cat doreste, numai sa faca o cerere si sa o pastrezi la dosar;
--- fie mergi pe art.148 din Codul muncii ,f ie faci o suspendare cf. art 52. alin d Codul Muncii.
angajatul isi va face cerere de concediu fara plata din data de 04.05pana pe 04-07.2010 ca intentioneaza sa reia activitatea la aceasta data , dar daca ma duc la ITM oare o inregistreaza?ca e tarziu.
Si cand reia activitatea ce trebuie sa fac?
Concedii fara plata
eujad
societatea , pentru a evita dispoznibilizari , cere salariatilor sa isi faca cereri de concediu fara plata pentru 10 zile. dupa care, daca situatiua nu se ... (vezi toată discuția)