avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor cfp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor cfp

Buna ziua! Sunt administrator financiar de patrimoniu la o scoala si doresc sa stiu ce vechime trebuie sa am pt. a primi spor CFP?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:41, 23 Aprilie 2010
Nu exista o vechime anume, singura problema este ca acest spor nu se mai acorda, incepand cu 01.01.2010 (nu este prevazut de legea 330 si, chiar daca articolul care-l prevede nu a fost abrogat expres de lege, cred ca se incadreaza in sintagma "abrogarea oricaror alte prevederi contrare legii".) In legea 330 se mentioneaza negru pe alb ca este singurul act normativ ce reglementeaza drepturile de natura salariala ale bugetarilor, mentiune sustinuta si de Ordinul 32/2010, precum si OUG 1/2010...:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii de audit intern intr-o primarie Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua. Lucrez intr-o primarie dintr-o comuna de gradul III pe un post contractual. As dori sa stiu daca prin dispozitie a primarului imi pot fi ... (vezi toată discuția)
spor pt.control financiar preventiv sorin dan sorin dan Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu cum aplic de la 1 ianuarie 2010 spor pentru complexitatea muncii( spor pt. control financiar ... (vezi toată discuția)
Sporuri legale mariuta2 mariuta2 care sunt sporurile cu temei legal de care pot beneficia functionari publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarie de comuna? ( conform ... (vezi toată discuția)